joi, 22 august 2013

Intreaba specialistul in amenajari gradini

Va asteptam pe site-ul nostru, unde am creat o pagina in care specialistii nostri va vor raspunde oricarei intrebari legate de amenajarea spatiilor verzi (plante, gazon, irigatii, iazuri...etc)

http://www.amenajari-gradini-iazuri.ro/INTREABA-SPECIALISTUL.php





marți, 13 august 2013

Flori pe roti - Decoruri inedite pentru o gradina de vis




Pentru o gradina personalizata, cu un decor unic, puteti opta pentru obiecte neobisnuite in care sa plantati florile dvs. preferate. Va prezentam un proiect pe care l-am denumit "Flori pe roti", prin care incercam sa folosim orice obiect cu roti, pe post de jardiniere - bicicleta, tricicleta, roaba, car, caruta, cauciucuri


Web: www.amenajari-gradini-iazuri.ro
E-mail: amenajari.gradini@yahoo.com  
Tel: 0730-016.535  










luni, 5 august 2013

Proiect de decorare a gradinii - buburuza din pamant si faianta

Astazi va voi prezenta un proiect DIY pentru decorarea gradinii. Puteti realiza o buburuza din lut si bucati de faianta, portelan, ceramica sau sticla. Va puteti inspira din colajul de mai jos:



Web: www.amenajari-gradini-iazuri.ro
E-mail: amenajari.gradini@yahoo.com  
Tel: 0730-016.535  

vineri, 2 august 2013

Cele mai frumoase recipiente/ghivece pentru plantele de gradina

Astazi va voi prezenta cateva variante de recipiente sau sa le spunem ghivece (chiar daca sunt ceva mai nonconformiste) in care veti putea planta florile preferate si pe care le puteti folosi pentru decorul gradinii voastre, dandu-i o nota personala. Cizmele de cauciuc sunt de departe cele mai folosite ghivece nonconformiste, datorita impermeabilitatii, rigiditatii si culorilor variate, care va vor transforma gradina intr-un peisaj uimitor, desprins parca din cartile cu povesti.





Web: www.amenajari-gradini-iazuri.ro
E-mail: amenajari.gradini@yahoo.com  
Tel: 0730-016.535