luni, 5 noiembrie 2012

Decorari case Craciun - Decoratiuni luminoase Craciun



Iarna se apropie cu pasi repezi si odata cu ea si bucuria sarbatorilor anuntate de impodobirea caselor si cladirilor cu milioane de beculete luminoase.
Daca iti doresti o casa decorata pentru Craciun, ar fi bine sa te gandesti din timp ce stil iti place, ce culori vrei sa adopti, ce ornamente si ce tipuri de instalatii vrei sa alegi, pentru a evita aglomeratia din pragul sarbatorilor si riscul de a nu gasi ceea ce iti place.

1. Decorarea curtii - Brazii, copacii si gardul viu se pot decora cu beculete, fundite, globuri, craciunite artificiale si instalatii luminoase pentru exterior cu leduri sau beculete. Acestea sunt special confectionate pentru a rezista la ger si apa. De asemenea, tot pentru decorul curtii, va recomandam: om de zapada electric, luminos, reni din furtun luminos, Mos Craciun electric, Cadouri luminoase pe terasa casei sau sub brazi.
2 Decorarea exterioara a casei – In primul rand, la orice casa decorata cu instalatii luminoase, atentia este atrasa de turturii luminosi de la streasina, care sunt practic un must-have in decorarea caselor in sezonul rece. Tot in plan principal este si decorarea ferestrelor cu stelute sau fulgi din furtun luminos, diverse figurine din furtun luminos sau perdele luminoase pe toata dimensiunea geamului. La intrarea casei vom avea usa decorata cu vasc si coronita din brad natural sau artificial, stalpii terasei vor fi impodobiti de jur imprejur cu ghirlanda de brad luminoasa sau cu furtun luminos. Pentru balcoane vom alege ghirlanda de brad impodobita, iar ca lumini putem opta fie pentru instalatie tip fir luminos, care va imbraca ghirlanda, fie pentru instalatie tip turturi sau perdea luminoasa, care va pleca de sub ghirlanda si se va revarsa peste marginea balconului.



3. Decorarea interioara a casei – Pentru interiorul casei este bine sa se aleaga intai o combinatie de culori care va fi adoptata, apoi tematica si in cele din urma vor fi alese decoratiunile. Atat culorile cat si motivele alese vor fi prezente in designul pernelor, fetelor de masa, servetelor, lenjeriei de pat, prosoapelor, covorasului de la intrare, cat si al elementelor de decor si al figurinelor alese pentru realizarea unei tematici reusite.

Daca doriti o casa decorata ca in filmele americane, asa incat spiritul Craciunului sa dainuiasca toata iarna, iar casa voastra sa fie admirata de toti trecatorii si vizitatorii, va recomandam sa apelati la o echipa de profesionisti, care va va realiza un proiect in baza caruia va vor crea designul dorit.
 
Web: www.craciun.aaz.ro
         www.amenajari-gradini-iazuri.ro
E-mail: decoratiuni.craciun@yahoo.com
Tel: 0730-016.535


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu